Mees heeft een bijzonder bed
11 september 2024
Mees is still not sleepy
13 september 2024
Mees heeft een bijzonder bed
11 september 2024
Mees is still not sleepy
13 september 2024

Mees gaat paardrijden en tv beleven

Huifbedrijden in Bennekom en Beleef TV thuis – Vanmorgen zijn we eerst naar Bennekom geweest. Hier heeft Mees huif bed gereden, Mees vond dit erg ontspannen. Hierna zijn we samen met Joost naar de kapper geweest in Amersfoort. 

Eenmaal weer terug even op het water bed gelegen. En daarna lekker buiten een rondje wezen wandelen. Tijdens het wandelen nog even samen met Myrthe geschommeld. Mees vond dit erg leuk! En hebben tussen de regen buien door nog even van de zon kunnen genieten! 

Toen we weer terug kwamen zijn Mees en ik met de beleef tv aan de slag gegaan. Mees kon door middel van een kussen zelf kleuren. Dit vond hij wel interessant. Als ik mijn vinger op til en weer neer leg komen er ineens allemaal kleurtjes. We hebben de beleef tv een beetje verder ontdekt. Ook hebben we samen nog een natuur film gekeken. En naar allemaal verschillende culturen geluisterd. 

Toen dit allemaal klaar was, hebben we weer even chill aan gedaan. En lekker met Myrthe op het waterbed gespeeld. Myrthe vond het erg leuk om de bal elke keer op mees zijn hoofd te leggen – Klik ‘read more’ voor meer foto’s – Sabine