Daar bij die molen
4 september 2024
Mees maakt kennis met Dilijn
7 september 2024
Daar bij die molen
4 september 2024
Mees maakt kennis met Dilijn
7 september 2024

Mees ontmoet Fengur

NeuroMovement en buitenlucht in Doorn – Vandaag had Mees twee NeuroMovement sessies bij Marianne in Doorn. Op stap met de bus naar Marianne was voor Mees reden om zeer enthousiast te reageren. 

Tijdens de pauze hebben we buiten gezeten in de schaduw. Ik heb mijn salade gegeten, terwijl Mees genoot van alle geluiden om ons heen. Na de tweede sessie zijn we binnendoor richting de kaasboerderij, net buiten Doorn, gewandeld. Fengur, het IJslandse paard van mijn vriendin Mirella staat daar sinds kort. We hebben Fengur en het andere paard, dat daar ook staat, hooi gegeven. Mees vond het leuk om Fengur weer te zien en volgens mij was het wederzijds.

Na een half uurtje zijn we vertrokken en hebben we een prachtige wandeling door de bossen bij Doorn gemaakt. Het was super lekker weer. Na een tijdje werd het donker en begin het te regenen. Gelukkig hielden de bomen het meeste tegen. De regendruppels zorgden voor een big smile op het gezicht van Mees. In Doorn zijn we nog even de Albert Heijn in geweest en gingen rond half 6 richting De Glind. Volgens mijn stappenteller hebben we ruim 10 km gewandeld. Genoeg buitenlucht gehad, hopelijk heeft Mees er goed op geslapen –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans