Mees plonst er vrolijk op los
28 augustus 2024
Mees is a natural talent
30 augustus 2024
Mees plonst er vrolijk op los
28 augustus 2024
Mees is a natural talent
30 augustus 2024

Mees heeft plezier in Rundumhausen

Achterveld en ouders van Lisanne (Renswoude)- Vanmorgen ben ik samen met Mees, Myrthe en Lisanne naar de Spar in Achterveld geweest. We zijn hier heen gegaan op de fiets, het was er heerlijk weer voor! 

Eenmaal in de winkel had Myrthe het boodschappen lijstje bij haar. Als Myrthe de spulletjes had gevonden legde ze dit bij mees op zijn schoot. Mees moet hier erg hard om lachen. 

Hierna zijn we weer terug gefietst naar De Glind, want we hadden boodschappen gedaan om ijsje te gaan maken. Eenmaal aan gekomen even alle spullen klaar gezeten. En Mees in zijn sta-tafel gezet. Mees vond het leuk om alles even van een andere niveau te bekijken.

Mees heeft door middel van de schakel knop de aardbeien en mango gepureerd. Ook heeft Mees gekeken hoe Myrthe de sinaasappel aan het persen was. Hierna de kwark bij het fruit gedaan. En hierna nog wat honing voor de smaak. Hup de vormpjes in en snel in de vriezer. Om vanavond te gaan proeven! Hierna even lekker op het waterbed gelegen waar Mees de grootse lol had! 

Toen Myrthe weer uit bed kwam zijn we naar de ouders van Lisanne gegaan. Hier hebben we heerlijk gezwommen. Hierna nog even lekker op het luchtbed gelegen in het water. En daarna heerlijk warm in het zonnetje gelegen, want  Mees had het erg koud! 

Daarna weer naar De Glind en daar een ijsje gegeten. Mees vond het ijsje erg koud en moest daarna kei hard lachen. De nodige gekke gezichten werden ook gemaakt –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Sabine