Mees wordt zeiknat
27 augustus 2024
Mees heeft plezier in Rundumhausen
29 augustus 2024
Mees wordt zeiknat
27 augustus 2024
Mees heeft plezier in Rundumhausen
29 augustus 2024

Mees plonst er vrolijk op los

Manege zonder drempels in Bennekom & Zwembad De Zwoer in Driebergen

Vanochtend stonden er niet 1 man, maar 2 man aan het bed van Mees. Dilijn liep de ochtendroutine met ons mee om te zien of hij het leuk zou vinden om bij Mees te komen werken. Dilijn en Mees kennen elkaar van vroeger omdat hun moeders vriendinnen zijn. 

Mees vond het wel gezellig dat hij nu twee mensen had die voor hem zorgen! Na het opstart ritueel zijn we de bus in gegaan want er stond een huifbedritje op de planning. Bij de manege zonder drempels hadden de paarden er zin in en Mees ook. Dus met een vlotte gang (zoals Mees het graag heeft) werden er een aantal rondjes buiten gereden. Mees heeft er weer heerlijk van genoten! 

Hierna hebben we Dilijn weer terug naar huis gebracht en moesten we verzinnen wat we in de middag wilde doen. Het eerste plan was kanoen, maar daar leek het wat te warm voor. Eigenlijk konden we niks anders verzinnen dan een heerlijke plons in het zwembad. Dus zo gezegd zo gedaan en een uurtje later lagen we bij de zwoer in het water! 

Mees heeft heerlijk rond gedobberd en gelachen om alles wat er om hem heen gebeurde. Ook vond hij het grappig wanneer er een bommetje gemaakt werd en hij onder de spetters zat. We hebben ook nog lekker in het zonnetje gelegen op het grasveld en een ijsje gegeten. 

Hierna was het weer tijd om terug naar de Glind te gaan.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke