Mees krijgt een slurf in zijn gezicht
22 augustus 2024
Mees wordt zeiknat
27 augustus 2024
Mees krijgt een slurf in zijn gezicht
22 augustus 2024
Mees wordt zeiknat
27 augustus 2024

Mees wil een hapje softijs

Speeltuin van Austerlitz – Vandaag was Kim er en Mauri, haar 7-jarige zoon, kwam met haar mee. Dit was heel eeg leuk. Hij was direct aan Mees gewend, want hij ‘kende’ Mees al via de video verbinding. Mees vond het erg gezellig dat hij mee kwam.

Eerst hebben we gechilld met se andere kinderen van Q-Dreams. Myrthe en Merelieke waren er. Mees genoot van de aandacht van Merelieke en Mauri.  Na een tijd gingen Kim, Merelieke, Mauri, Mees en ik met de bus maar de speeltuin bij de pyramide van Austerlitz. Mauri wilde spelen. Merelieke en Mees waren aan het kijken naar de gekke capriolen van Mauri. Af en toe regende het flink, maar we zaten onder een parasol.

Kim had drie softijsjes gehaald. Mees had best zin in een hapje. Zijn reactie op het koude ijs is toch altijd weer een beetje komisch. Ik schoot in de lach  waardoor Mees ook moest lachen met het koude ijs in z’n mond.

Na een kleine twee uur zijn we weer naar De Glind gegaan. Hong was inmiddels ook gearriveerd. Met hun begeleiders zijn Merelieke en Hong  naar het luchtballonnen festival in Barneveld gegaan. Mees en ik hebben nog naar muziek geluisterd en ik heb verhaaltjes voorgelezen en ter plekke verzonnen. Mees had het prima naar z’n zin. Hij was de hele dag super vrolijk 😁 –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans