Mees geniet van gamen en natuur
6 augustus 2024
Mees staat in het middelpunt
9 augustus 2024
Mees geniet van gamen en natuur
6 augustus 2024
Mees staat in het middelpunt
9 augustus 2024

Mees is niet bang voor de slang

Burgers Zoo in Arnhem – Vanochtend hadden wij bezoek van 2 world servants die graag wilde zien hoe de opstart bij Mees er uit zag. We kwamen Mees dus met 3 man sterk wakker maken. Mees moest hier even aan wennen, maar vond het al snel heel gezellig al die aandacht. We hebben ze over alle verschillende stappen een uitleg gegeven en Mees heeft laten zien hoe goed hij kan communiceren met zijn mimiek. 

Hierna zijn we samen met Ainhoa en Lotte richting Burgers Zoo in Arnhem vertrokken. Hier hebben we de nieuwe musical over de Rimba gekeken. We hebben hier geleerd over het schubbendier, dat in Vietnam bedreigd wordt. Mees vond vooral de slang erg grappig want die liet een kei harde boer op het podium. 

Hierna hebben we het nieuwe olifanten verblijf bekeken, een bezoekje aan het luipaard gebracht (dit kon niet ontbreken want Ainhoa had speciaal haar panterprint aan gedaan) en hebben we ons bezoek afgesloten in de onderwater wereld. 

Terug thuis heeft Mees het klokhuis gekeken op de bank terwijl hij zelf zat en daarna nog even op het waterbed gelegen met een lekker muziekje erbij.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke