Mees geniet van klassieke gitaren en een bugel
3 augustus 2024
Mees geniet van gamen en natuur
6 augustus 2024
Mees geniet van klassieke gitaren en een bugel
3 augustus 2024
Mees geniet van gamen en natuur
6 augustus 2024

Mees in de Muziekfabriek

St Helena heuvel en het openlucht museum – In de ochtend zijn we naar de st Helena heuvel gegaan samen met Ynna en Ainoah. We wilde kijken of de heide al in bloei stond en hadden een kleedje mee genomen zodat we even konden picknicken/ontspannen. We hebben eerst de rolstoelroute gelopen. 

Onderweg kwamen we spring bloeseming tegen. Mees laten voelen hoe deze bloemetjes open springen bij aanraking. Dat vond hij wel een vreemd gevoel! Ook kwamen we bramen struiken tegen waar al de eerste lekkere bramen aan hingen. Deze hebben we natuurlijk even geproeft. Sommige waren nog wat zuur, maar sommige ook al heerlijk zoet. Mees kon de smaak wel waarderen. 

Hierna zijn we terug gegaan naar De Glind en heeft Mees even op het waterbed gelegen voordat we verder gingen. Er stond namelijk een bezoek aan de zomeravonden van het openluchtmuseum op het programma. Het museum is dan in de avond open en heeft een beetje het festival gevoel. Ook was er een zintuigen route. Die bleek niet zo heel veel voor te stellen maar gelukkig was er nog genoeg te doen. 

Het allerleukste vond mees de muziekfabriek. Hier was op een grasveldje een heus muziekveld gemaakt van allerlei afval materiaal. Overal kon je geluid op maken, tegen dingen slaan, pompen om fluiten te laten blazen. Mees vond het echt fantastisch. Eerst hebben we zelf even overal aangezeten en daarna heb ik Mees in een hoekje neergezet zodat hij mooi overzicht had en hij eens goed om zich heen kon luisteren. Hij was er bijna niet weg te krijgen. 

Hierna zijn we nog bij de goochelaar geweest en we zijn de avond geëindigd bij een duo wat ontzettend leuke muziek maakte. Ook hier genoot Mees met volle teugen. Samen nog even een foto laten maken met wel een heel oud foto toestel en uiteindelijk waren we om 21.30 weer terug in De Glind. Voor herhaling vatbaar!  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke