Mees wordt de maat genomen
4 juli 2024
Mees ontdekt een stukje natuur
8 juli 2024
Mees wordt de maat genomen
4 juli 2024
Mees ontdekt een stukje natuur
8 juli 2024

Mees ontpopt zich als boomklever

Een superfijne en feestelijke dag in De Glind – In de ochtend was het een beetje wisselvallig weer, veel wind en af en toe regen. Om die reden hebben Mees en ik in de ochtend lekker binnen gechilld. 

Ik had nog een lichtsnoer dat ik had meegenomen om te knutselen met Mees toen hij in het ziekenhuis lag als versiering. Het is altijd leuk om zoiets te maken. We hebben allerlei spullen verzameld en aan de lichtsnoer gehangen. Hij is heel leuk geworden! Mees heeft hem even getest en we hebben hem op zijn slaapkamer gehangen. Het zag er knus uit!

Daarna nog even gechilld op het waterbed met een podcast van Freek Vonk over de zeedieren en een moppen podcast. Het was vooral grappig dat degene die het opnam zelf heel hard ging lachen, daardoor moesten wij ook lachen. 

Mees ging in de middag nog even naar de huisarts voor controle, maar alles was goed! Later die middag heeft Mees een paar uurtjes thuis doorgebracht met Merelieke. Samen hadden ze heel veel lol! Wij wisten niet waarom 😆

In de avond was het tijd voor de jaarlijkse bbq en een hele leuke activiteit namelijk boom klimmen! Mees had eerst een tijdje toegekeken hoe andere kinderen, broertjes, zusjes en ouders de boom in gingen. En deed af en toe even zijn ogen dicht voor een dutje haha 

Op een gegeven moment was Mees aan de beurt! Het was even spannend, maar al gauw vond Mees het erg leuk en moest hij lachen. Het zag er super stoer uit!! En naar beneden natuurlijk abseilend!

Het hoort er natuurlijk bij, dus na de bbq hebben we marshmallows geroosterd! Mees heeft natuurlijk ook een hapje geproefd. 

Mees is deze dag lekker laat naar bed gegaan 😉-  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Ynna