Mees vergaapt zich aan straatkunst
30 juni 2024
Mees wordt de maat genomen
4 juli 2024
Mees vergaapt zich aan straatkunst
30 juni 2024
Mees wordt de maat genomen
4 juli 2024

Mees geniet van de zon

Haven van Amersfoort –  Joost had gevraagd of Mees en ik even naar Amersfoort konden gaan om de lift van de bus te laten repareren. We hadden geen afspraak maar nadat ik vertelde dat ik de lift niet veilig vond, ging de beste man even mee. Eén kabel en een onderdeel zijn kapot en moeten besteld worden. De andere kabel heeft hij iets strakker gezet en hij gaf aan dat de lift veilig is.

Na een half uurtje zijn Mees en ik nog even langs mijn achternicht gereden. Zij woont vlakbij het bedrijf dat de lift onderhoudt. Ze bleek niet thuis te zijn. We zijn toen naar de haven van Amersfoort gereden. Het kleine kronkelige riviertje de Eem komt in het hart van Amersfoort uit. Over twee weken varen Mirella en ik daar tijdens onze vakantie heen. Mees vond het een goed idee om even te gaan kijken.

Een hele fijne plek waar vele plezierboten liggen. We hebben een rondje gewandeld en zijn daarna de steiger opgegaan. We maakten praatjes met allerlei mensen. Het was gezellig en Mees genoot van de zon en de gezelligheid.

Na ruim een uur zijn we weer richting De Glind gereden en hebben we naar muziek geluisterd –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans