Mees maakt vrienden
19 juni 2024
Mees has unfinished monkey business
21 juni 2024
Mees maakt vrienden
19 juni 2024
Mees has unfinished monkey business
21 juni 2024

Plan a, b of c? Mees heeft plezier!

Universiteitsmuseum eh… botanische tuinen in Utrecht – Vandaag hadden we het Universiteitsmuseum gereserveerd, ik dacht dat Mees daar nog nooit was geweest. Ik trouwens ook niet. Pas toen we er bijna waren zag ik dat het midden in de stad van Utrecht was. 

Er waren wegwerkzaamheden waardoor sommige straten waren afgesloten. Hierdoor kon ik moeilijk bij de straat komen waar we moesten zijn. Via een andere weg geprobeerd, maar daar was het heel erg krap met allerlei ander vervoer en het was ook nog eens langs de gracht… Het zweet brak me uit en ik durfde niet verder te gaan, bang dat ik ergens vast zou komen te zitten.

Omdat we toch al in Utrecht waren, zijn we voor plan B gegaan: de Botanische Tuinen. Het was heerlijk weer om door de tuinen te wandelen en in de kassen te kijken. Helaas was de vlinderkas (tijdelijk) gesloten en mag de Botanische Tuin ook geen andere dieren meer houden, dus hebben we op (baby) eendjes na weinig dieren gespot. Wel een bananentros en een cacao vrucht! Mees had ook voor heel eventjes een nieuw kapsel 😉

Daarna terug naar het logeerhuis. Mees heeft eerst even gechilld op het waterbed. Daar was hij wel aan toe! Daarna hebben we een spelletje mikado gespeeld. Mees gebruikte zijn wijsvinger als haak, zo kon hij de stokjes naar zichzelf toe trekken. Handig!

Door de regenbuien heen hebben we een rondje gewandeld en oud papier weggebracht. Onderweg hebben we nog even een zonnetje mee kunnen pakken!En terwijl ik de was opvouwde, heeft Mees een aflevering van het jeugdjournaal gekeken.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Ynna