Mees inspecteert een zintuigenpark
31 mei 2024
Mees wil varen maar doet dat niet.
2 juni 2024
Mees inspecteert een zintuigenpark
31 mei 2024
Mees wil varen maar doet dat niet.
2 juni 2024

Mees raakt geworteld

Roompot Klein Vink, Arcen en Odapark, Venray – Een nieuwe dag in ons huis op het vakantiepark. Vandaag gaan we het animatieteam van het park het werk laten doen. Mees gaat een insectenhotel timmeren. Er staat een half uur voor, dus flink doorwerken, denk ik. Verrassing! Het insectenhotel is al kant en klaar en de kinderen hoeven het alleen maar te verven. Fijn, he? Een beetje teleurstellend, vond Mees. 

’s Middags zijn we naar een museum in een bos vlak bij Venray geweest. Het Odapark. Daar  kregen we een koptelefoon op voor een boswandeling met verhalen over bomen en over mensen uit Venray. Deze expositie heette ‘Geworteld’. Binnen was nog een kleine expositie te zien van Toon Laurense en Piet Hein Eek. Mees moest buitenom naar binnen. Een kunstwerk op de grond voor de deur moest even een beetje gereorganiseerd en de rolstoel hobbelde zo naar binnen 😂 Volgens mij was Mees de eerste rolstoeler die de expositie bekeek (en morgen is de laatste dag van de expositie). 

De plaats Venray vonden we verder niet zo bijzonder. We hebben even ‘Hallooo Venray!’ geroepen, bekend van de Haagse band ‘Hallo Venray’ die zijn naam heeft van het NCRV-radioprogramma Los Vast waarin Jan Rietman altijd begon met Hallo en dan de plaatsnaam waar ze waren. Venray werd er niet levendiger van 🙂