Mees is framblij
26 mei 2024
Mees wordt ge-mind f*cked
30 mei 2024
Mees is framblij
26 mei 2024
Mees wordt ge-mind f*cked
30 mei 2024

Mees bezoekt Bonnefanten

Bonnefantenmuseum, Maastricht – Mees heeft op zijn verjaardag een vakantie cadeau gekregen van Opa en Anita. Deze week is het zover. Maandag hebben we de auto volgeladen en zijn we naar Limburg afgereisd. We hebben een fantastisch huisje op een vakantiepark in Arcen. Veel ruimte voor Mees, de douchbrancard past in de douche en de auto staat voor de deur. 

Vandaag zijn we naar Maastricht gereden. Eerst zijn we op de bonnefooi door de stad gaan wandelen. Een mooie stad. De wegen lopen bijna allemaal schuin omhoog of schuin naar beneden. Soms best een workout met de rolstoel 🙂 

Daarna zijn we naar het Bonnefantenmuseum gegaan. Daar waren verschillende exposities. Mees keek zijn ogen uit: hele grote figuren van schuim, een sfeerkamer die niet zou misstaan als belevings/snoezelkamer, een film op verschillende schermen die met elkaar corresponderen en natuurlijk schilderijen. Voor kinderen waren er allerlei leuke doe-knutselactiviteiten: een kijkdoos maken, hoedjes uit een Breugelschilderij vouwen en een mini-kapel bouwen. Dat hebben we allemaal niet gedaan, maar wel alle bouwplaten en materiaal meegenomen. Kunnen we thuis ook nog aan de slag. 

We hadden een leuke dag!

Opa, Anita en Joost