Mees swingt er op los
19 mei 2024
Mees enjoys himself
24 mei 2024
Mees swingt er op los
19 mei 2024
Mees enjoys himself
24 mei 2024

Mees vliegt bijna uit de bocht

Openlucht museum, Arnhem – Er was een theatervoorstelling in een van de boerderijen van het openluchtmuseum. Deze voorstelling ging over de dwang arbeid die tussen 1920 en 1930 in Groningen werd verricht. In die tijd leefde de mensen in enorme armoede en door de ter werkstelling konden mensen toch iets verdienen. De voorstelling werd door 1 persoon gespeeld die doormiddel van verschillende jasjes en hoedjes diverse personages speelde. Mees hield hem goed in de gaten en zat aandachtig te luisteren. Hij genoot zichtbaar van de voorstelling. 

Hierna zijn we nog de zuivel fabriek in geweest waar Mees even heeft gevoeld hoe zwaar een echte kaas is. We hebben een flink stuk door het park gewandeld en hebben daarbij de dieren bekeken. We zijn geëindigd in de speeltuin. Mees heeft in de schommel gezeten, wat hij erg tof vond. 

Hierna is hij samen met Hong in de rolstoel draaimolen geweest. Ook dit vond Mees enorm leuk. Hij ging alleen wat hard, waardoor Mees bijna omsloeg (gelukkig stond Iris naast hem en had ze een goed reactie vermogen). Mees moest hier erg om lachen. Hierna zat zijn rem vast en hebben we deze nog even moeten repareren. Kortom, genoeg avonturen beleefd. 

Terug thuis hebben Mees en ik nog even het klokhuis gekeken op de bank, waarbij Mees zijn hoofd en lijf zo veel mogelijk zelf in balans moest houden  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke