Mees de paardenknuffelaar
10 mei 2024
Mees ontmoet ridder Jan
18 mei 2024
Mees de paardenknuffelaar
10 mei 2024
Mees ontmoet ridder Jan
18 mei 2024

Mees heeft plezier voor vier

NeuroMovement in Doorn en wandelen in het bos in Driebergen-Rijsenburg –Vandaag weer een heerlijke dag met Mees gehad. Eerst had Mees twee NeuroMovement sessies in Doorn. Mees kan goed rechtop zitten met zijn hoofd rechtop, maar als hij het zat is gooit hij zijn hoofd naar achteren. Je moet er wel bij blijven. 

Tijdens de pauze hebben we een rondje door de prachtige tuin van Huize Doorn gewandeld. Er was bijna niemand anders. Heerlijk! Na de tweede sessie zijn we naar Driebergen-Rijsenburg gereden en hebben een uurtje door het bos in het centrum gewandeld totdat we een regenbui op ons dak kregen. Gelukkig waren we voorbereid qua kleding en de oude Beuken beschermden ons tegen de regen door hun prachtige bladerendek.

We waren rond 18.00 uur weer thuis en hebben het gezellig gehad met de Thomas, Merelieke, Myrthe en hun begeleidsters van Q-Dreams. Mees was de hele dag alert en vrolijk. In zijn bed lachte hij nog over van alles. Geniet van het weekend 🥳-  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans