Mees is een ‘Kwakzalver’ 😛
9 mei 2024
Mees heeft plezier voor vier
17 mei 2024
Mees is een ‘Kwakzalver’ 😛
9 mei 2024
Mees heeft plezier voor vier
17 mei 2024

Mees de paardenknuffelaar

NeuroMovement in Leusden en paarden knuffelen in Doorn – Vandaag stonden er twee sessies NeuroMovement gepland bij mama in de nieuwe praktijkruimte in Leusden. Het was prachtig weer en we genoten van elkaars gezelschap. Na de NeuroMovement vroeg ik Mees of hij zin had om het paard van Mirella te knuffelen. Mees begon te lachen en liet duidelijk merken dat hij zin had om even de wei in te gaan om Fengur te knuffelen.

De wei ligt tussen Driebergen en Doorn in. Fengur en Hrafna, een ander paard dat daar ook staat, waren nieuwsgierig. Een jaar of twee geleden heeft Mees een paar appels en wortels aan Fengur gegeven. Daarna zat Mees helemaal onder de appelpulp, dit was heel grappig. Deze keer bleef Fengur uit buurt, maar Hrafna kwam direct kennismaken. Mees vond het best spannend.

Na een paar minuten wilde Mees Fengur lokken met een beetje gras. Nou daar had Fengur wel zin in. Dit was wel weer een beetje spannend voor Mees. Ook Hrafna kwam op het gras af.

Na een tijdje zijn we weer richting huis gereden en hebben we nog een tijdje naar muziek geluisterd en gechilld –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans