Mees geniet in Rundumhausen
21 april 2024
Mees geniet met papa bij Bakker Joris
27 april 2024
Mees geniet in Rundumhausen
21 april 2024
Mees geniet met papa bij Bakker Joris
27 april 2024

Mees is groot en ik ben klein

Thuis in De Glind – afgelopen vrijdagmorgen zat Mees niet lekker in z’n vel. Hij hoestte en schreeuwde van frustratie en pijn in z’n luchtwegen. Douchen was heel oncomfortabel voor Mees.

Zodra hij in z’n stoel zat, ging het voor hem beter. Er lag een hoop was en er waren nog een aantal blogjes, die nog gepubliceerd moesten worden. Ik was even bezig terwijl Mees luisterde naar mijn verhalen en naar muziek. Na een tijdje heb ik Mees het waterbed ‘gezet’. Ik had van de zitzakken een comfortabele plek gemaakt. Mees zat zeer comfortabel en reageerde opgelucht en hoestte nauwelijks.

Elke keer als we naar buiten wilde, begon het flink te regenen. Ook waaide het flink. Beter om binnen te blijven om erger te voorkomen voor Mees. Het was gezellig druk in de algemene woonkamer. Mees was alert en heeft afwisselend in de stoel en op het waterbed doorgebracht. Op een gegeven moment kwam Kiki, de moeder van Tijs langs. Ze nodigde Mees en mij uit voor een ‘bakkie’. Tijs bleef bij de dames van Q-Dreams. Het was gezellig! Na een uurtje zijn we teruggegaan naar de algemene woonkamer. In de avond had Mees best nog flinke koorts. Hopelijk heeft hij goed geslapen

Vanochtend (maandag de 22e) kwam er een aardige mevrouw om de sta-tafel van Mees opnieuw in te stellen. Voor degenen die deze blog lezen; svp niet aan de instellingen komen van de sta-tafel. Alleen Mees vastzetten.  Mees genoot van het half uur rechtop. Ook vandaag afwisselend in de stoel en op het waterbed. We genoten van de zeer afwisselende muziek, terwijl ik nog een stapeltje was wegwerkte.

Het gaat de goede kant op met Mees – Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans