Mees blijft even thuis
15 april 2024
Mees geniet in Rundumhausen
21 april 2024
Mees blijft even thuis
15 april 2024
Mees geniet in Rundumhausen
21 april 2024

Mees heeft plezier in de ballenbak

Binnenspeeltuin in Soesterberg – Vanmorgen heeft mees uitgeslapen tot 9.00 hierna. I.v.m. andere kinderen uit bed halen en iemand die mee kwam lopen. 

Mees heeft een ontspannen ochtend. Eerst hebben we samen met Myrthe even met het tover zand gespeeld. Mees vond het erg leuk om aan te voelen maar ook voelde dit een beetje gek. 

Hierna heeft Mees even op het water bed gelegen. Mees vond dit heerlijk ontspannen maar is wel veel aan het hoesten. 

Hierna heb ik de zitzakken voor Mees klaar gelegd en het voeten badje. Mees heeft heerlijk ontspannen op de zitzakken gelegen. met zijn voeten (half) in het voeten badje. Mees zijn voeten waren hier in moeilijk te sturen maar met hulp lukte dit wel goed. Mees moest hier erg hard om lachen want dat kietelde best wel een beetje:) Tijdens het voeten badje heb ik Mees voor gelezen. Dit boekje ging over “Kasper die niet kan slapen” Mees vond het boekje erg leuk. En genoot ook echt wel van het voorlezen. 

Hierna zijn we naar de binnenspeeltuin “plezier” geweest. Mees heeft hier op het spring kussen gesprongen en van de glijbaan af geweest. Mees genoot hier enorm van. 

Hierna zijn we de trap op geklommen om naar de glijbaan te gaan. Mees kon alleen helaas niet door 2 ronddraai dingen heen. Mees is nog wel van een andere hele stijle glijbaan afgeweest dat was spannend! Hierna zijn we door gegaan naar de ballen bak en hier heeft Mees heerlijk gelegen. Ook heeft Mees hier naar de andere kindjes gekeken die aan het spelen waren. Mees genoot enorm van de mensen die hard aan het hoesten waren. 

Hierna was het al weer tijd om naar huis te gaan.

Hier hebben we nog even lekker op het waterbed gelegen want we waren allemaal best wel moe:) – Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Sabine