Mees feels relaxed at the Eemklooster
12 april 2024
Mees blijft even thuis
15 april 2024
Mees feels relaxed at the Eemklooster
12 april 2024
Mees blijft even thuis
15 april 2024

Mees maakt tempo

Voorstelling Tempo van Oorkaan in Amersfoort

Een zeer (af)wisselend weekend. Vrijdag was Mees al niet superfit en had hij koorts. Dat werd er niet beter op. Dus zijn we zaterdagmorgen met Mees en Myrthe naar de dokterspost in het ziekenhuis in Amersfoort gegaan. Daar constateerde de arts dat Mees longontsteking had. Hopelijk gaat de antibiotica snel werken. Vooral liggen is erg vervelend voor Mees. Hij hoest ontzettend, wat ook heel erg vermoeiend is. Gelukkig werd hij wel vrolijker van een wandeling samen met papa door en langs het dorp.

Zondag was het nog niet echt beter. Op zijn rug liggen is erg vervelend. Eenmaal in de stoel hebben we een andere Mees. Hij kon zelfs een beetje lachen toen we in de zon een wandeling maakten. 

Zondagmiddag gingen we samen met Mick en Laura Lynne naar Amersfoort. We zagen de voorstelling Tempo van Oorkaan. De 5 musici van het ensemble gaven een geweldig optreden. Ze brengen klassieke stukken in een lekker tempo en spelen over het hele toneel. Soms staan ze dus ook vlak voor je met hun instrument. Mees kon het erg waarderen. Soms een big smile dan weer even met de ogen dicht. 

Een mooie ervaring.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Anita