Mees komt los
4 april 2024
Mees in camouflage outfit
7 april 2024
Mees komt los
4 april 2024
Mees in camouflage outfit
7 april 2024

Mees doet boodschappen

NeuroMovement in Doorn en wandelen in Driebergen – Mees keek me al lachend toen ik bij z’n bed stond in de ochtend. De lente zit in de lucht en daar word je blij van. Ik heb de buutendeur even opengezet om de vogelgeluiden binnen te laten. Mees genoot volop!

In de ochtend hebben we naar muziek geluisterd, terwijl ik tussendoor een paar klusjes deed. Ook heb ik voorgelezen uit De Kameleon. Dit was weer een tijd geleden. Mees lag relaxt te luisteren naar de malle verhalen over de Klinkhamertjes. 

Vroeg in de middag zijn we naar Doorn gereden. Mees had twee neuromovement sessies bij Marianne. Het ging heel goed. Tussen de sessies un hebben we een rondje gewandeld door Doorn. We zijn wel 5 winkels in geweest om te vragen of ze wierook hadden. Helaas! De pauze was alweer om en dus terug voor de tweede sessie.

Op de terugweg naar De Glind vroeg of Mees zin had in een wandeling in het bos. De brede lach op z’n gezicht sprak boekdelen. De paden in het bos in Driebergen waren her en der drassig en op een gegeven moment moesten we omkeren. Er lag een grote ‘vijver’ op het pad. De wielen van de rolstoel en mijn schoenen hadden een transformatie ondergaan en waren onherkenbaar. Mees lachte er hartelijk om.

Eenmaal thuis gekomen heb ik eerst de wielen schoongespoten met de tuinslang. We hebben nog even gezellig met de anderen in de algemene woonkamer gekletst. Het was een fijne relaxte lente dag – klik voor meer foto’s Frans