Mees komt uit een … ei
31 maart 2024
Mees doet boodschappen
5 april 2024
Mees komt uit een … ei
31 maart 2024
Mees doet boodschappen
5 april 2024

Mees komt los

Yin Yoga in Amsterdam – Vanochtend heeft mees lekker uitgeslapen tot 09:15 wegens opstart andere kindjes! Hierna heeft Mees lekker gechillt in de massage stoel en naar muziekje geluisterd. Mees heeft daarna nog even afwisseling gehad op het waterbed want hierna zijn we op pad gegaan naar activiteiten in Amsterdam. Health festival. 

Om 14:00 hadden we een mindfullnes workshop voor kids. Toen wij hier aankwamen zei mevrouw helaas dat ze vergeten waren het van de site af te halen wegens te weinig aanmeldingen. Mevrouw heeft mij wel geholpen om op zoek te gaan naar een andere bij passende workshop en dat was yin yoga, dit is yoga voor gevoel. 

Mees heeft hier ontzettend erg van genoten en was heel erg ontspannen EN heel veel aan het lachen. Op zijn rug, billen omhoog. Linker zij. Rechter zij. Rug hoger dan de heup. Heup hoger dan de schouders. Benen hoger dan de schouders. Etc. Mees vond dit erg leuk en merkte aan mees dat hij hier ontspannen van werd en tegelijk dus heel vrolijk. Helaas mocht ik echt echt niet mijn telefoon bij deze les houden maar heb ik nog wel 1 foto kunnen schieten aan het begin. 

De dag ging snel voorbij en gingen onderweg naar huis. Hierna mees lekker op het waterbed gelegd. Mees was helemaal rustig en ontspannen.

‘s avonds lekker klaar gemaakt voor bed – klik voor meer foto’s Yamelé