Mees leert alles over fossielen
24 maart 2024
Mees is being creative (Easter-style)
29 maart 2024
Mees leert alles over fossielen
24 maart 2024
Mees is being creative (Easter-style)
29 maart 2024

Mees vliegert er op los

Schaapskooi in Ede – In de ochtend hebben we samen met Hong een vlieger in elkaar geknutseld. We hebben takken uit de tuin gehaald en van een vuilniszak een vlieger gemaakt. Hierna zijn we naar de schaapskooi in Ede gegaan. 

Eerst hebben we even geknuffeld met de lammetjes en de grotere schapen. Ze waren erg nieuwsgierig en namen af en toe een hapje van de rolstoel of van Mees zijn jas. Mees kon hier alleen maar om lachen. 

Hierna zijn we iets verder de heide op gelopen en hebben we onze vliegers uitgeprobeerd. 1 vlieger ging helaas snel kapot die bleek niet stevig genoeg te zijn, maar de andere vlieger deed het wel heel erg goed! We moesten even een beetje gevoel krijgen met het vliegeren en uit doktoren waar de wind vandaan kwam, maar toen dat lukt ging het super goed. Er kwamen zelfs kinderen bij ons kijken en die hebben we natuurlijk ook even laten vliegeren! 

Hierna hebben we nog een stukje over de heide gereden en hebben we echte kogels gevonden. Die hebben we als souvenir mee naar huis genomen. Al met al een flink avontuur! Thuis hebben we de verjaardag van Myrthe gevierd en Mees heeft genoten van een hapje slagroom. 

Hierna lekker op het waterbed gelegen.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke