Mees ontmoet Hilde
12 maart 2024
Mees enjoys the beestenboel 2
15 maart 2024
Mees ontmoet Hilde
12 maart 2024
Mees enjoys the beestenboel 2
15 maart 2024

🎶 Lieve, lieve Heersbeestje 🎶

Watermuseum in Arnhem & Intratuin in Barneveld – Vanochtend moesten we een beetje haast maken want we moesten naar paardrijden en Hong en Iris gingen gezellig mee. Maar de plannen liepen ditmaal anders want er was een erg groot ongeluk gebeurd op de A12, waardoor de afrit richting Bennekom was afgesloten. We moesten dan een afrit verder nemen, richting Arnhem. Dit was 20 min om en we hadden al in de file gestaan door het ongeluk. 

Het had dus niet zo veel zin om richting Bennekom te gaan, dus hebben we alle plannen omgegooid. We gingen richting Arnhem en bedachten dat daar een erg leuk museum zat; het watermuseum. Hier hebben we ons dan ook goed vermaakt. Wellicht iets minder ontspannen dan hobbelen op een paard, maar minstens net zo leuk! Mees heeft gespeeld op een lucht harp, we hebben flink gefietst, ervaren hoe snel het water stroomt, bellen gemaakt en gekeken hoe zuurstof omhoog ging. Mees kon het allemaal waarderen! 

Hierna moesten we snel weer terug naar De Glind waar we Suus en Myrthe op moesten halen. Met z’n alleen zijn we in de bus richting de intratuin vertrokken. We hebben een workshop windlichtjes maken gedaan. Mees en ik hebben samen een lieveheersbeestje geknutseld. Mees kon zelf de kwast vasthouden en bewegen en met behulp van mij hebben we nog wat mooie stippen erop gemaakt. Mees was in ieder geval tevreden met het resultaat. 

Hierna heeft hij nog even met Hong op het waterbed geluisterd naar een boek van Roald Dahl. De avond werd afgesloten in de heerlijke blauwe relaxt stoel.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke