Mees enjoys the beestenboel 1
1 maart 2024
Mees ‘Verstappen’
3 maart 2024
Mees enjoys the beestenboel 1
1 maart 2024
Mees ‘Verstappen’
3 maart 2024

Mees de Bouwer

Houtbouw in Amersfoort – Mees was al vrolijk vanaf het moment dat hij wakker was. En dan de hele dag nog zon erbij, het kon niet op. Ondanks dat we wisten dat de meteorologische lente begonnen is, waren we verrast over wat we tijdens onze wandeling rond De Glind allemaal in bloei zagen staan. Zelfs een Rododendron.

’s Middags gingen we met Merelieke en Laura-Lynne naar Houtebout in Amersfoort. Een binnenspeeltuin gemaakt van vooral gerecycleerde en natuurlijke materialen. Soms was het even passen en meten voor ons met de rolstoel, maar het lukte om veel plezier te hebben.  

We bouwden torens van blokken. Er was een soort doolhof van doeken waar je tussendoor kon bewegen. Erg grappig. Van stoelen en tussenbanen was een circuit gebouwd. Een klein meisje ging Mees auto’s laten zien die ze vervolgens op de baan liet rijden. Mooi dat contact. Tot slot deden we een kussengevecht. 

En toen we thuis waren kwam papa ook weer terug met mooie verhalen over de sneeuw. We hadden dus weer een topdag.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Anita