Kapitein Mees Sparrow
21 februari 2024
Mees ontmoet Meneertjes Slodde & Vos
25 februari 2024
Kapitein Mees Sparrow
21 februari 2024
Mees ontmoet Meneertjes Slodde & Vos
25 februari 2024

Mees blijft een dagje thuis

Dagje in en om het huis in De Glind – Mees was super vrolijk en alert. Tijdens het doucheritueel lachte hij om m’n zelf verzonnen verhaaltjes over Sliertje en Fientje Slijm. We hadden om 11 uur afgesproken bij Judith thuis voor twee Neuromovement sessies. Aangezien Joost de bus nodig had, heeft hij ons bij haar gedropt.

Mees genoot van het samenzijn met zijn mama en had lol toen Judith muziek uit zijn jeugd draaide. Na een paar uur kwam Joost ons weer ophalen en bracht ons terug naar De Glind.

Er waren veel kinderen in de algemene woonkamer. Mees genoot samen met de andere kinderen van de gezelligheid en de gekkigheid van verhaaltjes en muziek. Ik heb een soort karaoke optreden gedaan voor Ainhoa. Meeblèren op de liedjes van Marco Borsato. Ainhoa vond het fantastisch en Mees lachte er hartelijk om. 

Ik weet niet wat er gebeurde, maar ineens was de dag voorbij. Mees heeft zich geen moment verveeld en was niet in slaap gevallen. Een mooie dag met z’n allen –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans