Mees voert de geiten
7 februari 2024
Mees heeft lentekriebels
9 februari 2024
Mees voert de geiten
7 februari 2024
Mees heeft lentekriebels
9 februari 2024

Mees oefent de ‘Superman move’

Spelletjes thuis in De Glind – Vanmorgen met papa naar Remeker geweest om brood en kaas te halen. Daarna in de bedbox een muzikaal verhaal geluisterd. 

Terug in de stoel geprobeerd met de Hape symphonieschijf aan de slag. Geprobeerd om de ‘superman-move’ uit te lokken, zodat Mees zijn hand zou optillen en op die manier de toetsen zou activeren. Je zag aan alles dat Mees zich inspant en zijn best doet om zijn armen te bewegen. Erg mooi om te zien. 

Daarna ff een frisse neus gehaald en aansluitend in de statafel staand geprobeerd de ‘superman-move’ te maken, zodat hij de bal naar Myrthe zou duwen. Ook hier zag je de intentie van Mees (zijn hand bewoog), maar het lukte hem nog niet helemaal. Blijven oefenen dus maar. 

Tijd voor de relaxstoel en een spelletje op de Kojo. Van de EyeGaze Learning Curve de  Exploring gedaan. Mees heeft 10 minuten actief zijn best gedaan en viel daarna (om 18:15) in hele diepe slaap. Uit zijn stoel op schoot genomen om hem actief te houden-  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Quirine