Mees Plop
4 februari 2024
Mees oefent de ‘Superman move’
8 februari 2024
Mees Plop
4 februari 2024
Mees oefent de ‘Superman move’
8 februari 2024

Mees voert de geiten

In De Glind en Haarzuilens – Vanochtend kwam Judith langs om Mees neuromovement te geven. Mees kon nog net niet zijn eigen benen in zijn nek leggen, maar hij wordt steeds flexibeler. Leuk om te zien hoe hij bewuster gaat bewegen. 

Na neuromovement zijn we samen met Ainoah naar de Geertjeshoeve geweest. We hadden bakjes voer gekocht die we aan de geitjes hebben gevoerd. De geitjes waren hier zo enthousiast over, dat ze daarna Mees zijn jas en schoenen begonnen op te eten. Mees kon hier hard om lachen. Ook hebben we de varkens even over hun rug gekrabd met een wc borstel. Dat konden ze  wel waarderen. 

Hierna moesten we even bijkomen en hebben Mees en ik heerlijk in het hooi gelegen en de nieuwsgierige vragen van de kinderen beantwoord. Mees kreeg vervolgens nog even de slappe lach. Hierna was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. 

We hebben de dag afgesloten op het waterbed onder begeleiding van Ageeth de Haan met haar kinderliedjes. Hier lag Mees super alert naar te luisteren en moest ook hier erg vaak om lachen.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke