Mees is aan het geiten
3 februari 2024
Mees voert de geiten
7 februari 2024
Mees is aan het geiten
3 februari 2024
Mees voert de geiten
7 februari 2024

Mees Plop

Carnavalsoptocht in Westervoort – Vandaag stond in het teken van de carnaval. Eerst hebben we verkleed kleren aangedaan en iedereen geschminkt. Mees ging als kabouter, met mooie stoppelbaard. Hierna hebben we de beamer aangesloten en hebben we wat Carnavalkrakers gedraaid en geprobeerd mee te zingen. 

Helemaal in de stemming gingen we naar westervoort toe. Hier was een van de eerste carnavalsoptochten van dit jaar. Er zouden 52 wagens voorbij komen. Helaas was het niet super lekker weer, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. We moesten best wel even wachten, want de muziek konden we wel horen maar het bleek toch echt nog even te duren voor de wagens er aan kwamen. 

Uiteindelijk werd ons wachten beloond en kwam de stoet voorbij. Wij vroegen ons al af waarom alle kinderen met plastic zakken stonden. Dit was omdat er allemaal snoep en andere dingen gegooid werden. We hebben een heleboel snoep gevangen en nog een leuke knuffel gescoord. Mees vond de wagens erg grappig, al was het geluid hier en daar wel wat aan de harde kant. Al met al hebben we een hoop gelachen. 

Hierna weer terug naar De Glind, waar Mees nog op het waterbed gelegen heeft, we samen zijn nieuwe boeken gelezen hebben en we nog het jeugdjournaal en klokhuis gevolgd hebben.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke