Mees wants to show off
2 februari 2024
Mees Plop
4 februari 2024
Mees wants to show off
2 februari 2024
Mees Plop
4 februari 2024

Mees is aan het geiten

Bibliotheek in Soest – Vandaag werd Mees supervrolijk wakker. Lea was niet zo snel met de opstart, maar het was wel heel gezellig. Er werd veel gelachen door Mees en door Lea. Tijdens het opstarten hebben we onder andere een podcast geluisterd. 

Na de opstart gingen we met de bus naar de kinderboerderij. Het was daar leuk, zeker met de geitjes die onwijs kwamen snuffelen maar Mees vond het niet superboeiend. Hij vond de vogels leuker. Ook nog geprobeerd een koe te voeren. 

Na de kinderboerderij naar de bibliotheek in Soest gegan. Hier geluncht en even uit de stoel op de voorleesbanken. Dat vonden alle kindjes in de bieb heel raar. Mees vond het wel gezellig al die aandacht. Op een gegeven moment was het tijd voor de voorstelling. Deze vond mees erg grappig, hij heeft meerdere keren uit zichzelf hardop gelachen (zonder scheet boer nies etc.). 

Na de voorstelling nog op de foto geweest met de verteller en daarna naar huis. Eenmaal thuis op het waterbed gelegen. Daarna in de stoel en toen wilde Timon perse de hand van Mees vasthouden. Toen Timon naar bed ging zijn wij ook richting de slaapkamer gegaan. Tijdens het vernevelen met de oogcomputer gespeeld (geprobeerd in ieder geval maar er was een vet lange update). Uiteindelijk toch nog het scheten spel gespeeld dat vond Mees hilarisch natuurlijk. Daarna omkleden en naar bed –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Lea