Mees laat zich verleiden en afleiden
26 januari 2024
SoWhat!
28 januari 2024
Mees laat zich verleiden en afleiden
26 januari 2024
SoWhat!
28 januari 2024

Yuto, de boom, Mees & Co.

Yuto & de Boom en het zorgverlenersetentje in Amersfoort – Tijdens het ochtendritueel heeft Mees al zoveel gelachen dat ik even bang was dat het op was voor de rest van de dag.  Maar daar hoefde ik me geen zorgen over te maken. Het was een heerlijke zonnige dag dus hebben we een grote ronde gewandeld vanuit huis. Daarna heeft Mees de benen gestrekt en naar een verhaal geluisterd. 

In de middag kwamen alle zorgverleners van Mees naar theater De Flint in Amersfoort. Volgens mij vond Mees het heel bijzonder om iedereen, die hem begeleidt, bij elkaar te hebben. In twee groepen keken we naar de voorstelling: Yuto & de Boom. We liepen als het ware door het decor. De spelers en poppen waren steeds heel dichtbij. Mees had de voorstelling al eerder gezien, maar genoot ook dit keer weer. 

Met de hele groep liepen we na de voorstelling naar Restaurant Voor Iedereen. Daar hebben we heerlijk gegeten en leuk met elkaar kunnen kletsen. Iedereen was het er over eens dat dit voor herhaling vatbaar was.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Anita