Mees duikt het bos in
23 januari 2024
Mees laat zich verleiden en afleiden
26 januari 2024
Mees duikt het bos in
23 januari 2024
Mees laat zich verleiden en afleiden
26 januari 2024

Mees 21 jaar en nog steeds Awesome

In en om De Glind – Ik ben de dag begonnen met het wakker zingen van Mees. Daar kon hij wel even om lachen 🙂 langzaam aan kwam iedereen hem feliciteren. We hebben zijn feest kleding aangetrokken en hem helemaal mooi gemaakt. Want om 11 uur kwam al het bezoek. 

Er was een hele mooie taart met een foto van Mees en Papa, Opa, Anita, Mama, Oma, Ainoah, Lotte, Quirine, Susanne en Mirthe kwamen allemaal een hapje proeven van die mooie taart. Ook Steven kwam nog even langs. 

Mees vond de slagroom erg lekker en heeft er twee happen van op. Eerst kijkt hij wat bedenkelijk maar uiteindelijk geniet hij er van. Hij heeft allemaal mooie cadeau’s gekregen en iedereen heeft nog even voor hem gezongen. 

Nadat iedereen vertrokken was zijn we richting Ede gereden om bij de Action wat spullen voor ons knutselproject te halen. Bij thuiskomst heeft Mees flink mee getimmerd en geholpen met het vasthouden van de bolletjes wol. Na de activiteit was hij flink moe van de hele dag en heeft hij nog even ontspannen op het waterbed gelegen.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke