Mees is dé koning van de jungle
27 december 2023
Mees en de wind zijn geen vrienden
29 december 2023
Mees is dé koning van de jungle
27 december 2023
Mees en de wind zijn geen vrienden
29 december 2023

Mees gaat met de trein

Spoorwegmuseum in Utrecht – Vanmorgen Mees wat later uit bed gehaald, Mees was al erg vrolijk toen ik bij hem kwam. Eenmaal in de huiskamer even met Myrthe naar een luisterboek geluisterd. Mees vond dit interessant en was veel aan het lachen. 

Later even met Mees in de sta tafel gestaan hier heen heeft Mees ongeveer +- 10 min ingestaan. Samen met Mees in de sta tafel een muziekje geluisterd. 

Hierna gingen we samen met Myrthe naar het spoorweg museum. Hier hebben veel verschillende dingen gezien. Mees vond alle geluiden (vooral het hoesten:) erg leuk. We zijn eerst bij allemaal treinen wezen kijken dit was interessant! Hier mocht Mees bij de trein op een grote kist zitten zodat Mees de binnenkant van de trein ook goed kon bekijken.  

Samen met Myrthe naar een voorstelling geweest. Deze voorstelling ging over een meneer die een uitvinding moest gaan doen. Als hij dit niet binnen 3 dagen haalde werd hij voer voor de tijgers, Dit was erg spannend! Hierna hebben we nog in een slee gezeten met allemaal lampjes hier konden we alles even goed bekijken.  

Weer eenmaal terug hebben we nog even een muziekje geluisterd en was het al weer tijd om naar bed te gaan –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Sabine