Mees ziet ze vliegen
9 december 2023
Kerst geeft Mees vleugels
13 december 2023
Mees ziet ze vliegen
9 december 2023
Kerst geeft Mees vleugels
13 december 2023

Mees lijkt op een kerststukje

Eurofleur in Leusden & Kasteel Groeneveld in Baarn – We zijn vandaag bezig gegaan met project kerststukje. Eerst heb ik Mees wakker gemaakt en lekker gedoucht. Eenmaal fris en fruitig hebben we nog een stukje uit het boek van Mason Buttle gelezen en heeft Mees samen met Opa en Anita zijn vogelhuisje opgehangen. Hierna zijn we richting de eurofleur vertrokken. 

Het was een drukte van jewelste, wat Mees erg leuk vond. Je hoorde namelijk overal kuchende en niesende mensen, de dag kon niet meer stuk. We hebben inspiratie opgedaan voor ons kerststukje en hebben wat oase gekocht. We zijn nog even op de foto geweest met de kerstman en Mees genoot van alle lichtjes om zich heen. We hebben nog even samen gedanst bij de zingende ijsberen en een kop koffie gedronken. 

Hierna zijn we naar Kasteel Groeneveld geweest. Eigenlijk zou er een kerstmarkt zijn, maar omdat het zo verschrikkelijk hard gewaaid had, was deze afgelast. Gelukkig konden we nog wel heerlijk wandelen en hebben we van alles verzameld voor ons kerststukje. 

Na een flinke wandeling zijn we weer huiswaarts gekeerd. Daar heeft Mees nog even naar Dirk Scheele op het waterbed geluisterd, wat hij erg grappig vond.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Janneke