Mees is in de stemming
22 november 2023
Mees ❤️ swimming
24 november 2023
Mees is in de stemming
22 november 2023
Mees ❤️ swimming
24 november 2023

Mees de paardenfluisteraar

Paardenpension in Soest – Vanmorgen Mees heerlijk rustig uit bed gehaald. En samen een muziekje geluisterd. Eenmaal in de huiskamer nog even muziek geluisterd en rustig opgestart. 

Toen samen met Myrthe naar buiten geweest om een stukje te gaan wandelen +- 30 min. Mees genoot van het lekkere weer. En moest hard lachen als ik aan het zingen was. 

Eenmaal weer terug even op het waterbed gelegen met een dekentje want wat was het hier koud. Samen even wat liedjes gezongen. 

Nadat Mees lekker heeft gelegen op ‘t water bed heeft Mees  in de sta stoel gestaan. Mees genoot hier van en was hard aan het lachen om verschillende verhalen en geluiden die ik maakte. 

Hierna heeft Mees nog even op het waterbed gelegen omdat we daarna op pad gingen. 

Samen met Mees en Myrthe naar een paarden pension geweest, Wat zijn die dieren groot! En soms stinken ze ook een beetje, dit was duidelijk te zien aan Mees zijn hoofd;) we hebben hier samen met Myrthe een speurtocht gedaan. Allemaal vragen over de paarden. Ook hebben we heel veel paarden geknuffeld en koekjes gegeven, dit was soms best spannend! Terug in de bus heeft Mees even geslapen, al die paarden om hem heen hebben denk ik veel prikkels opgeleverd.  

Eenmaal weer terug heeft Mees weer even op het waterbed gelegen en hebben we samen met Myrthe een luisterboek geluisterd. Dit vond Mees erg grappig – Sabine