Snoeien
9 augustus 2023
Zweven en Hakim
13 augustus 2023
Snoeien
9 augustus 2023
Zweven en Hakim
13 augustus 2023

Een dagje buitenlucht

De Blauwe Kamer, Rhenen – In de ochtend zijn Mees en ik naar de Blauwe Kamer geweest.  De Blauwe Kamer is een prachtig natuurgebied tussen Rhenen en Wageningen waar de rivier de Nederrijn vrij spel heeft. Bij hoog water stroomt het teveel aan water de Blauwe Kamer in, tot zelfs ruim 10 meter hoog. Nu was er alleen een ‘meertje’ met veel vogels.

Mees en ik zijn er ruim een uur geweest. Met hulp van een aardige meneer is Mees via een redelijk stijl pad in z’n achteruit naar beneden geholpen en hebben we op de brug samen genoten van de geluiden van de vogels en de geuren. Ik vertelde over de oude steenfabriek en het gebied en de dieren. Mees had het naar z’n zin.

Na dit uitje zijn we terug naar De Glind gegaan. Om 14 uur zou Mees gaan huifbedrijden. Dit werd een half uurtje later. Genoeg tijd om nog even te chillen. De rit op de huifkar was heel chill. Mees zag er tevreden uit met z’n grote glimlach. Na de rit hebben we in de algemene woonkamer gerelaxt met Marèll, Jim, Ainhoa en Mirthe. Rond etenstijd hebben Mees en ik nog een wandelingetje gemaakt. 

Een heerlijke dag ondanks de hitte.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans