Games
27 juli 2023
The Rolling Stones Unzipped
29 juli 2023
Games
27 juli 2023
The Rolling Stones Unzipped
29 juli 2023

Tuinen

Buitenplaats Boekesteyn, ‘s-Gravenland – Vanochtend zijn Mees en ik naar zijn moeder in Leusden geweest. Mees had twee NeuroMovement sessies bij haar thuis. Tijdens de pauze hebben we in de prachtige bloementuin gezeten. Mees genoot enorm van de rustige omgeving. 

In de middag werd Mees opgehaald door een huifkar met twee paarden. Hij had er heel veel zin in en na het Huifbedrijden zijn we naar Hilversum gereden. Ik had bedacht om mijn cliënt, Dirk onverwacht te trakteren met een bezoekje van Mees en mij. Ik heb het regelmatig over hem bij hen. 
Helaas waren zij weg, maar de beide dochters waren tuis en de twee kinderen van één van hen en de hond. Mees moest even wennen, maar volgde alles met zijn ogen. Na een poosje kreeg Mees steeds meer lol. 

Na ruim een half uur zijn we naar ‘s-Graveland gereden en hebben bij buitenplaats Boekesteyn van natuurmonumenten nog een uur gewandeld. Ik vertelde Mees over de geschiedenis van deze aangelegde ‘tuin’. Hij genoot van de verhalen. We waren pas om half acht terug. 

De hele dag had Mees plezier en lag uiteindelijk met een brede glimlach in z’n bed.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans