Vliegbrevet
26 juli 2023
Tuinen
28 juli 2023
Vliegbrevet
26 juli 2023
Tuinen
28 juli 2023

Games

De Glind –Vandaag was ik een entertainmentprogramma op zich, omdat ik een gigantische snotkop heb en de hele dag alleen maar een het sniffen, hoesten, snuiten en niezen ben. Mees heeft dus de hele dag met een big smile op zijn gezicht gezeten.

Vanmorgen op pad geweest naar diverse kringloopwinkels om te kijken of we spelletjes voor de Nintendo Switch en/of X-box tegenkwamen. Helaas is deze missie mislukt, maar we hebben wel een mooie nieuwe kringloopwinkel ontdekt in Amersfoort. Eenmaal terug dus maar gewoon de spelletjes geprobeerd die in huis waren in zijn relaxstoel. We hebben Animal Crossing gespeeld en Paw Patrol. Mees was ontspannen en bewoog goed mee. Hij keek erg aandachtig.

Daarna ff de benen gestrekt in het nieuwe kantelbed. Ik was benieuwd wat het met Mees zou doen qua houding, dus zelf ernaast gaan zitten om een boekje voor te lezen. Terug in zijn rolstoel en wat huishoudelijke taken samen gedaan. Vervolgens op de mat muziek geluisterd. – Klik ‘read more’ voor foto’s. – Quirine