Toerist in eigen land
16 juli 2023
Het leukste oorlogsmonument van Europa
19 juli 2023
Toerist in eigen land
16 juli 2023
Het leukste oorlogsmonument van Europa
19 juli 2023

Water

Watermuseum, Arnhem en ’t Paradijs in Barneveld –

In de ochtend moesten Mees en ik thuis wachten op een reparateur van Medipoint die de rem van Mees zijn stoel zou komen repareren. We konden dus voor de verandering een keer niet gelijk op pad.

Maar nadat de beste man in een paar minuten het probleem had verholpen zijn Mees en ik gaan wandelen bij ’t Paradijs bij Barneveld. Een prachtig bos en een hele mooie zorgboerderij met aardige mensen die ons even hebben rondgeleid.

In de middag gingen we samen met Thomas en Laura naar het watermuseum in Arnhem. Hier hebben we van alles geleerd over water. Van klimaat tot hoe bouw je een dijk en zo verder. Het was super lekker weer dus aansluitend nog een rondje gelopen door het mooie park wat er naast lag. Daar aan de rand vonden we nog een graanmolen met watermolen uit de 14de eeuw. Wat een kabaal kan dat water maken.

Mees heeft in het zonnetje nog wat chocolade ijs geproefd maar kon niet helemaal bedenken of hij daar nou meer van wilde of dat het te koud was. Al met al een reuze gezellige dag!  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Hens