Veldgids
25 april 2023
Koningsdag
27 april 2023
Veldgids
25 april 2023
Koningsdag
27 april 2023

Oud Hollandse spelletjes en knutselen

De Glind – Vanochtend had Mees een wat meer afgevlakte dag dan vorige keer dat ik werkte. Hij was nog steeds wel vrolijk, maar kwam wat minder actief over dan de vorige keer. 
Na het douchen besloten om in De Glind te blijven. We zijn samen met Myrthe, Hong en Lorenzo naar de oud Hollandse spelletjes gegaan die georganiseerd werden. Mees deed mee, maar raakte snel vermoeid. Waarschijnlijk ook omdat het wat drukker was qua kinderen en geluid. Hierna wilde ik hem op het waterbed leggen, maar daar begon hij te huilen. Het bleek dat het waterbed een stuk leger was en Mees met zijn billen op de bodem lag. Niet heel fijn voor zijn doorligplek, gelukkig loste en kussen onder zijn benen het probleem op. Naar een muziekje liggen luisteren om daarna naar de knutselclub te gaan. Daar hebben Hong, Lorenzo en Mees samen een t-shirt van Mees gepimpt. Hierna heeft Mees in zijn luie stoel gezeten terwijl wij verder gelezen hebben in de Koning van Katoren. Mees was de gehele dag helder en wakker.
In de avond heeft hij even toegekeken hoe wij het waterbed bijgevuld hebben en om 20 uur is hij naar bed gegaan.  – Klik ‘read more’ voor meer foto’s. – Janneke