GLOW
17 november 2022
Mind blowing immersive art
22 november 2022
GLOW
17 november 2022
Mind blowing immersive art
22 november 2022

NeuroMovement, Huifbedrijden en wandelen

Bussum en De Glind

Vandaag was Mees moe en daardoor heel erg chill. We zijn eerst naar Bussum gereden ivm NeuroMovement bij mama. Zij woont sinds kort in een voormalig klooster. Mees vond het heerlijk om daar te zijn, maar op de NM tafel hield hij, met een brede grijns, zijn poot regelmatig stijf. Boefje! 

Daarna gauw terug naar De Glind waar de paarden en de lakeien al stonden te wachten. Voor de grap zeg ik altijd dat Mees de koning is van De Glind en wij de lakeien. Hij vindt dit erg grappig. 

Na de rit was Mees een beetje ingekakt en op mijn voorstel om na het voorlezen en het avondeten een wandeling in het donker te maken, reageerde hij super enthousiast. We hebben geprobeerd om volledige duisternis en stilte op te zoeken. Dit is in De Glind vrijwel onmogelijk. Kleine onverharde bospaadjes en het hobbeldebobbelpad bij de Glinstertuin vond Mees echt super leuk. Anderhalf uur waren we buiten en de hele tijd was hij heel erg enthousiast. Hij liet duidelijk blijken dat hij graag een keer met mij op stap wil om een plek te zoeken waar het helemaal donker en stil is. Wordt vervolgd…  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans