Kastanjes, paddestoelen, eikels en veel wind
24 oktober 2022
Vulkanen 
26 oktober 2022
Kastanjes, paddestoelen, eikels en veel wind
24 oktober 2022
Vulkanen 
26 oktober 2022

Kerstmarkt 

 

Veenendaal en Leusden – Merle was vandaag ziek en wilde niet eten. Mees en ik zijn dus eerst even naar Veenendaal gereden zodat ik haar kan voeden. Dit werkte gelukkig wel. En Merle had een verrassing voor Mees in petto (en voor ons) want ze kon zijn naam zeggen!
Hierna zijn Mees en ik nog even Veenendaal in geweest. Mees vond het maar wat grappig al die mensen met al hun geluiden. 
Hierna zijn we naar de eurofleur gereden, ze hebben daar alles weer omgetoverd in de kerstsfeer, inclusief zingende beren! Mees genoot van alle lichtjes en de muziek. In de avond nog  even de oefeningen van neuromovement gedaan. We kijken dan samen klokhuis of het jeugdjournaal in de huiskamer. Mees wordt naarmate hij langer zit steeds losser en zucht de spanning letterlijk weg. Vandaag kwam iedereen gezellig bij ons zitten (Hong, Thomas en Lorenzo), dat was helemaal gezellig. Daarna nog een rondje glind gelopen samen met Lisanne en Hong. Mees was door de dag heen super vrolijk en had af en toe echt de slappe lach. Fijn om hem zo te zien  –  Klik ‘read more’ nog een foto  –  Janneke