Waterliniemuseum
20 oktober 2022
Op bezoek bij opa Ben
23 oktober 2022
Waterliniemuseum
20 oktober 2022
Op bezoek bij opa Ben
23 oktober 2022

Ahoy 

 

Theater Lampegiet in Veenendaal

Vandaag was ik de hele dag bij Mees. Het ochtend ritueel was als vanouds een klein feestje. Mees was vrolijk en alles vond hij leuk. In de ochtend heb ik was gevouwen en voorgelezen uit De Kameleon. Mees (en ik ook trouwens) is gek op de avonturen van Hielke en Sietse. 

We hebben ook naar muziek geluisterd. Zelf ben ik groot fan van Queen. Recent is er een nieuw nummer uitgebracht van Queen met Freddie Mercury. Mees genoot van de muziek en de verhalen over het leven van Freddie. 

Na de lunch ging Mees huifbedrijden. Tijdens het rijden lag hij heerlijk met zijn ogen dicht en ik moest hem zelfs wakker maken, toen de rit voorbij was. Super chill was hij. Na een half uur was Ainhoa  aan de beurt. Mees en ik wandelden achter de huifkar aan en we genoten van de buitenlucht. De hele dag was hij vrolijk. 

Ik las daarna nog een tijdje voor uit De Kameleon en vertelde Mees dat we die avond naar het theater in Veenendaal zouden gaan. Hij keek me aan met een blik van “meen je dat écht?”. Er was een musical over de schippers van de Kameleon. Hij keek wantrouwend naar me, maar na het blieb blieb geluid van de bus vloog Mees bijna uit z’n stoel van enthousiasme. Haha, grappig. 

Enfin lang verhaal kort; Mees genoot van de avond in theater Lampegiet. Er waren natuurlijk genoeg mensen die hoestten en soms niesten. Ook blijkt Mees het geluid van de Kazoo heel erg grappig te vinden. Mensen keken soms om omdat Mees zo hard lachte. Super grappig vond ik dat. Uiteindelijk lag Mees rond 22.00 uur in bed. Zelfs tijdens het tandenpoetsen lachte hij nog toen ik een boer liet. Een heerlijke dag hadden we.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans