Suppen
11 augustus 2022
Warm
13 augustus 2022
Suppen
11 augustus 2022
Warm
13 augustus 2022

Playa del Huizen

Mees, Merelieke, Kim en ik waren in Huizen. Huizen heeft een groot strand aan het Gooimeer. Omdat er een groot grasveld is met veel schaduw, was dat een prima plek om te zijn op een hete middag.

Het enige nadeel van die schaduwplek is dat het Gooimeer daar heel ondiep is. De recent gecreëerde zwemvijver (3,50 m diep) heeft een groot strand zonder schaduw. 

Merelieke en Mees genoten volop van het water. De kraag, die Mees om had, zat een beetje in de weg, omdat het water ondiep was, dus een tijdje zonder kraag in m’n armen rond gedreven. Hij genoot, maar op een gegeven moment overstrekte Mees zich en ging z’n hoofd pardoes onder water. Oepssss…. Even hoesten en proesten en daarna een dikke vette grijns op z’n gezicht. Hij had het naar zijn zin.

Na een tijdje zijn we weer gaan liggen op de handdoeken. Een heerlijk koel briesje zorgde voor de nodige verkoeling en het IJsboerke kwam langs en voor we het wisten hadden we een heerlijk ijsje in onze handen. Mees lijkt niet heel dol op ijs te zijn, meestal werkt hij het eerste hapje weer naar buiten. Vermoedelijk vindt hij het te koud. Een tweede hapje gaat vaak al beter en een derde nog beter. 

Rond half vijf zijn we weer richting de Glind gegaan. Een heerlijke dag gehad met z’n vieren. Helaas geen foto’s van de zwempartij.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans