Special Olympics
10 juni 2022
Vandaag is een tropische dag!
17 juni 2022
Special Olympics
10 juni 2022
Vandaag is een tropische dag!
17 juni 2022

Dagje buiten!

Mees was vanochtend behoorlijk slaperig. Viel tijdens het douchen bijna weer in slaap. We hebben in de zon een kopje thee gedronken. Mees gaf aan wel even op de trampoline te willen liggen. Toen hij daar lag liep er allemaal water zijn T-shirt in vanuit de rand van de trampoline… jaggie bah! 
Na de thee zijn we een rondje door de glind gaan wandelen, Samen liedjes gezongen en van het heerlijke weer genoten. Na de lunch zijn we een stuk gaan fietsen. Ook onder het genot van liedjes die of gezongen werden of uit de telefoon kwamen. Zie in de afbeeldingen onze fiets route! Een stuk door het bos over 2 bruggetjes waar de fiets net overheen kon! Heel vet! We waren allebei super moe na deze expeditie. 
Liggend op het waterbed lezend uit Harry Potter zijn we wat bijgekomen. Mees was vervolgens nog wel in om zelf een stukje te fietsen! En we hebben de Tobii erbij gepakt voor wat ondersteuning met muziek. Mees weet hier al heel behendig mee om te gaan! Muziek of verhaaltjes, hij heeft dit goed door! Super knap!
In de avond samen met T in de algemeen woonkamer gechiled. Moe de nacht in! – Klik ‘read more’ voor meer foto’s – Bram