Een dagje met Anna-Lena
14 mei 2022
De zon weer opzoeken!
17 mei 2022
Een dagje met Anna-Lena
14 mei 2022
De zon weer opzoeken!
17 mei 2022

Lekker op de fiets

Vanochtend was Thom op bezoek. Thom is een scholier van 15 en ook nog eens de neef van Myrthe. Een leuke jongen, die stage loopt in de (ont)zorgverlening. Thom heeft van 8 tot 13 uur met mij meegekeken. Hij was overal positief over, zelfs de darmspoeling schrok hem niet af. Tussen de bedrijven door hadden we fijne gesprekken.

Mees was af en toe heel vrolijk maar de rest van de tijd best wel slaperig. Buitenlucht zou hem vast goed doen. Dus Tom, Mees en ik zijn op de fiets naar Achterveld gefietst en nog kris kras door De Glind. Mees was zó chill dat hij z’n ogen dicht had op de fiets. De wind vond hij niet heel erg fijn, maar volgens mij genoot hij wel van de rit. Tom ging rond 13 uur op de fiets naar huis. Dit was een uurtje eerder dan hij van plan was, maar ja er kwam een flinke onweersbui aan volgens de buienradar. Uiteindelijk viel het mee.

Toen Thom weg was, heb ik voorgelezen uit, jawel, De Kameleon. Hier werd Mees enthousiast van. O jeetje, hij is verslaafd aan de avonturen van Hielke en Sietse.

Een fijne relaxte dag gehad samen met Thom. – Frans