Levering nieuwe rolstoel
27 januari 2022
Mees was quiet today and very tired.
4 maart 2022
Levering nieuwe rolstoel
27 januari 2022
Mees was quiet today and very tired.
4 maart 2022

Mees heeft een nieuwe rolstoel

 

Yeaaaahhhh, Mees heeft een nieuwe rolstoel. Na het douchen enzo heb ik Mees in z’n nieuwe stoel gezet. Wat een gave stoel. Tijdens de ochtendwandeling bleek hoe licht en wendbaar deze is. Na de lunch kwam er een meneer om de hoofdsteun in te stellen op Mees. Het viel hem op dat de rechterschouder lager ‘hing’ dan de linker. De zitting zal dus nog aangepast moeten worden. Maar toch zit Mees al best wel chill in deze orthese stoel. Nog even geduld, Mees en dan zit je écht chill.

Na het bezoek van deze meneer zijn we naar manage Zwanenburg gegaan. Bij aankomst waren de dames de beide paarden voor de wagen aan het spannen. Mees, de paarden en de lieve vrijwilligers waren er klaar voor. Gedurende de rit lag Mees prins heerlijk op de ruggen van de paarden. Wat een feest.

Bij thuiskomst heeft Mees verder gechild op het waterbed. Hij voelde een beetje warm en had blijkbaar verhoging. Ik had hem nog ergens naar toe willen nemen, maar heb de plannen gewijzigd t.w. voorlezen, muziek luisteren, lol maken samen met Merelieke.

Een fijne relaxte vrolijke dag waar we volop genoten van de buitenlucht en de zon. – Klik ‘read more’ voor meer foto’s en een video. – Frans