Mees en de bonenstaak
27 december 2021
VR
29 december 2021
Mees en de bonenstaak
27 december 2021
VR
29 december 2021

Dagje van alles wat

Mees was vandaag enorm vrolijk! 
Ochtend ritueel was een feestje. hij hoorde dat Mere er nog was. hij heeft veel aandacht voor haar en vond het maar wat gezellig dat ze samen nog even doei kwamen zeggen, tot morgen! 
de ochtend hebben mees en ik met de KOJO gespeeld, met wat tips van Janneke. die had een paar spelletjes die mees helemaal te gek vind en zelf ook blijft aanzetten als hij ze heeft uitgespeeld. erg leuk om te zien! Ook hebben we lekker op het waterbed gelegen nadat mees bijna 3 km had gefietst! hij ging super lekker. was ontspannen en aanwezig en heeft tijdens zijn fietstocht naar Harry Potter geluisterd die ik hem voorlas. soms was dat te veel voor hem en dan stopte ik met voorlezen. de chill sessie op het waterbed was heel fijn daarna. in de middag zijn we tog maar net na de regen de hort op gegaan. na veel bellen met instellingen of we daar konden zwemmen hebben we het opgegeven en zijn we een lekker stuk gaan wandelen. tot het schemerig werd.
ook in de avond was mees extreem vrolijk en heeft heel netjes gewacht met keten tot mijn live webinar van 8 tot 9:30 klaar was. direct hierna begon hij weer te lachen en brullen. 😉 heerlijk om hem zo te hebben  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Bram