Verlegen jongen en blauw oog
5 november 2021
Mees komt in beweging
19 november 2021
Verlegen jongen en blauw oog
5 november 2021
Mees komt in beweging
19 november 2021

Bieb Lab

 

Mees was een holbewoner na zijn quarantaine! Een gigantische baard! Dus die moest er eerst even af deze ochtend. Verder is Mees in goede doen. Herboren zonder baard zijn we lekker naar buiten gegaan. Dat was best wel koud! Dus even snel opwarmen op het waterbed bij terugkomst. Mees gaf vanochtend al aan zin te hebben in wat beweging. We zijn rustig gestart op de MOTOmed. En dit ging behoorlijk goed. Na 20 min was het wel klaar. En kakte hij helemaal in. Super moe! 
In de middag zijn mees ik Laura en thomas naar de bibliotheek in Overvecht geweest. Hier hebben ze iedere dinsdag een tech middag met een Lab. Hier konden we met 3D pennen teken, robots besturen. Best heel cool! Mees vond het wel wat druk zo na zijn daagjes in quarantaine thuis. Maar al met al hebben we een super vette route geprogrammeerd voor mini robots die de kleurcodering op de kaartjes konden lezen en zo konden we ze opdrachten geven. Mega tof!
Voldaan en ook enorm moe zijn we weer naar huis gegaan. Om hier een rustig avondje door te brengen en heerlijk naar bed te gaan. 
Fijn om weer de hort op te kunnen vandaag!!  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Bram