Kunst
27 oktober 2021
Wat een heerlijke najaarsweer!
28 oktober 2021
Kunst
27 oktober 2021
Wat een heerlijke najaarsweer!
28 oktober 2021

Wist je dat Olifanten….?

Mees en ik zijn vanmiddag naar Dierenpark Amersfoort geweest. Een fijne dierentuin met veel verschillende dieren. Mees reageerde super enthousiast, toen ik voorstelde om daar heen te gaan. 

We waren er rond 15.30 uur. Tijdens de herfstvakantie is het park open tot 18 uur, dus tijd zat. Eerst naar de vogels, Mees vindt dat gekwetter heel leuk, maar vandaag zaten veel vogels lekker binnen. Via de beren, prairiehonden, apen kwamen we bij de olifanten. Ik klets honderduit tegen Mees en lees veel van de bordjes, die bij de dieren staan, aan hem voor. Hij luistert aandachtig en geniet van de verhalen. Als ik bij Mees begin met de zin “Wist je dat…” dan begint hij al te grijnzen. Geen idee waarom, maar hij vindt poepende olifanten het nou eenmaal leuk We hebben leeuwinnen met hun jongen gezien. Ook heeft Mees weer een hapje ijs gehad. Mmmmmm….. lekker.

We zijn pas na sluitingstijd (we waren verdwaald) terug naar huis gegaan. Het was een fijne middag tussen de dieren.  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Frans