workshop pompoen-snijden
21 oktober 2021
Mees zit (niet) bij de pakken neer
25 oktober 2021
workshop pompoen-snijden
21 oktober 2021
Mees zit (niet) bij de pakken neer
25 oktober 2021

Mees is door de paarden besnuffeld

Vandaag was Gustaaf op bezoek. Na het ontbijt en de koffie hebben we een fijne wandeling gemaakt door De Glind, langs de camping, paardenvijver en via de kastanjebomenlaan weer terug. Onderweg liet ik Mees allerlei objecten uit de natuur voelen. Van kastanjes, herfstbladeren tot aan stukken van een boom. Mees vond het interessant en leuk. Verder hebben we naar muziek geluisterd. Mees was happy en super rekaxt.

In de middag was Mees een beetje hangerig, maar nog wel te porren voor een ritje op de huifkar. Het regende pijpenstelen, maar gewapend met een poncho en een goed humeur, arriveerde we bij de manage in De Glind.

De huifkar vertrok net voor een rit met iemand anders. Geen probleem, er stonden zeker wel 15 paarden op stal. Tom, Amoretto, Cash, Boy, om maar een paar namen te noemen, waren blij dat Mees hen kwam begroeten. Zeker de helft van de paarden hebben aan Mees gesnuffeld. Mees vindt paarden wel leuk, maar ze zijn wel heel erg groot.

Na 20 minuten kwam de huifkar terug. Inmiddels stortregende het en het waaide flink. Helaas, maar wel begrijpelijk, werden de verdere ritten afgelast. Dan nog maar even de stal in tot het droog zou worden. Blue Eye en Shy Boy, de huifkar paarden werden op stal gezet en begroetten Mees enthousiast. Na ruim 45 min werd het droog en konden we naar huis. Daar nog een tijdje voorgelezen. Een fijne dag gehad. Leuk dat Gustaaf er bij was. Klik ‘read more’ voor meer foto’s. – Frans