Reprise
26 augustus 2021
Straattheater
28 augustus 2021
Reprise
26 augustus 2021
Straattheater
28 augustus 2021

Ik heb nog zo gezegd ‘geen bommetje’

 

Vanochtend gingen Mees, Merelieke, Timon, Kim, Anna-Lara en ik naar het Dolfinarium. We gingen met twee bussen, omdat Mees de in de middag zou gaan huifbedrijden. Dit bleek vanwege de weersverwachting niet door te gaan.

In Harderwijk daarentegen was prima weer met af en toe een fikse bui. De walrussen deden hun kunstje in ruil voor een paar vissen. Kim vond dat ze op zo’n Fatboy zitzak lijken. “Ja, nu je het zegt” 😆 De dolfijnenshow was weer prachtig, vonden Kim en ik. Timon werd huilend afgevoerd en Merelieke begon ook te krijsen, maar hield na een minuut of twee op. Misschien besloot ze dat het toch leuk was. Mees betrapte ik er op dat hij z’n ogen dicht had. Nadat ik m’n leesbril bij hem opzette, vond hij het ineens heel interessant. Hij keek rond met een dikke glimlach op z’n gezicht 🤓.

Rond 15.00 uur gingen we richting huis. Vanwege een dikke file op de A28 besloot ik binnendoor te rijden. Ik moest toch nog de medicatie geven aan Mees en besloot nog een wandeling te maken in het Leuvenumse bos ergens voorbij Ermelo, richting Elspeet. Mees genoot van de natuur en m’n verhalen.

We hebben weer een topdag gehad. Zondag gaan Mees en ik weer op stap. Geen idee waar naar toe, maar het zal vast weer leuk worden. Klik ‘read more’ voor meer foto’s – Frans